5 måter å «style» bandanas på

5 måter å «style» bandanas på

Bandanas har mange bruksområder og har vært populære i flere tiår.

Det mest klassiske er kanskje å ha det i halsen eller på hodet, men det finnes likevel mange måter å «style» disse tørklene på.

Under viser vi deg noen eksempler.

1. Rundt halsen

Å ha tørklet rundt halsen kan være svært behagelig. Ofte er det for varmt med et stort skjerf, men for kaldt til å ikke ha noe i halsen i det hele tatt. Derfor passer det perfekt for oss nordmenn å kunne ha en bandana i halsen.

Se denne guiden for hvordan vi bretter tørklene vi har i halsen.

2. På hodet 

Et bandana på hodet kan også være behagelig, men brettet tynt er det mest for utseendets skyld. Hvem har vel ikke sett Magdi i Karpe gå med bandana på hodet? Det ser unektelig kult ut og passer spesielt godt på våren og sommeren. Blir du kald kan du jo alltids trekke den over ørene.

Via denne lenken kan du se hvordan vi bretter tørklene vi har på hodet.

3. Løst rundt halsen

På sommeren kan sprite opp et enkelt antrekk med T-skjorte og bukse med et tørkle rundt halsen. I motsetning til punkt nummer 1 vil vi her anbefale å ha det løsere rundt halsen, slik at det ikke blir for varmt.

Brette- og knyteteknikken er den samme som over, men knuten sitter lenger ned. 

4. I jakkelommen

Går du med en litt casual blazer er det ingenting i veien for å bruke et bomullstørkle i jakkelommen istedenfor et silketørkle.

Brett det til en firkant og legg det ned i lommen for en stram brettekant eller gjør det mer «tilfeldig» bare dytt det ned.

5. Over munnen

Etter Covid er man kanskje lei av å gå med noe over munnen, men et bandana fungerer faktisk veldig godt over munnen dersom du er et sted med mye sand eller støv i luften.

Det kan også være fint å ha over munnen om det blir veldig kald luft.

Bonus: Biker

Som man ofte har sett motorsykkel-entusiaster med: Bandana rundt halsen, men tørklet er kun brette én gang slik at trekanten kommer ned mot brystet.

 

Under ser du noen fine bandanas du kan bruke en av punktene over på.

Tilbake til bloggen